Woodball stolní fotbálek / Woodball table football Skladem

Jedná se o stolní hru, která je propojením čtyř jiných her - stolního fotbálku, kulečníku, hokeje a pinballu.
Woodball má krásný příběh. Jaký? To se dočtete níže:
Dárcem této věci je náš kamarád Adam. Jeho dědeček byl v roce 1960 členem velkého orchestru, s nímž jezdil po světě. Hudebníci spolu při cestách rádi hráli kulečník a podobné tradiční hry, ale po chvíli se už moc opakovaly. A tak jeden z nich přišel s nápadem - inovací klasického a oblíbeného fotbálku. Vyrobil hrací pole a vymyslel pravidla.
Hru si všichni okamžitě oblíbili, a to natolik, že bylo potřeba hracích hřišť vyrobit víc. Adamův dědeček si jednu z desek vzal s sebou domů a tam se jím pak bavila celá rodina i po další generace. Adam se rozhodl, že by si hra zasloužila se dostávat i do dalších rukou. A to se také děje. Fotbálky vyrábí a těší se jí hráči po celém Česku. A nyní i také v Knihovně věcí.
A teď si můžete Woodball zkusit i vy! Jestli máte rádi klasický fotbálek, Woodball je tu pro vás!
_____  

Vratná záloha při vypůjčení: 200 Kč /  Refundable deposit for borrowing: 200 CZK
Věc může být půjčena i na jinou dobu než 1 týden. V takovém případě si ji půjč na týden a do poznámky (nebo e-mailu) napiš svůj požadavek.

The item can be also lent for other length than 1 week. In such case, borrow it for 1 week and write a comment (or send an e-mail) with your request.


Doscrolloval/a jsi až sem? Napiš nám, co ti v katalogu chybí.