Osadníci z Katanu / Settlers of Catan Skladem

Novinka! Půjč si hru, která tě bude bavit.

10+ let, 3-4 hráči, 60-90 min

Toto je nová verze klasické hry Osadníci z Katanu, ve které jsou nové tvary (plastické) figurek. Hra je jinak totožná s klasickou verzí.

Představ si sám sebe ve věku objevů: tvoje loď přistála po dlouhé a nebezpečné plavbě na pobřeží neobydleného ostrova. Je to ostrov Katan! Nejste ale jediným cestovatelem. Na pobřeží ostrova Katan přistáli i další neohrožení mořeplavci.

Závod o nadvládu nad ostrovem právě začal! Muži a ženy z vaší expedice už objevili první 2 vesnice. Naštěstí je ostrov velmi bohatý na přírodní zdroje. Budujete silnice a také další vesnice, které se později rozrostou v města. Budete úspěšní v boji o to, kdo se stane vládcem Katanu? Klíčem k tomu je obchodování - některých surovin budete mít nadbytek, jiné vám budou chybět. Kamení za vlnu, obilí za dřevo. Obchodujete s tím co potřebujete, i s tím, co se právě nabízí. Dobře si rozmysli, jaký bude tvůj další krok, postav svoje vesnice na těch pravých místech a obchoduj tak chytře jak jen dokážeš. Možná si vytvoříš slušné šance na výhru, nezapomeň ale, že tvoji spoluhráči také nejsou žádní hlupáci. Když se tím vším budete řídit, kdo ví - možná právě vy budeš příštím vládcem ostrova Katan!

________

Borrow the game Settlers of Catan - a strategy game that you will fall in love with!

Learn more about the rules here.

________

Vratná záloha je dvojnásobek ceny výpůjčky / Refundable deposit is twice the price of the loan

Věc může být půjčena i na jinou dobu než 1 týden. Preferovanou délku výpůjčky uveďte během rezervace.

The item can be also lent for other length than 1 week. Specify your preferred length of loan when booking.

Darováno firmou / donated by: Albi.cz, děkujeme!


Doscrolloval/a jsi až sem? Napiš nám, co ti v katalogu chybí.